TV-commercial Café Extrême

Optifresh Bean 2

Lekkere koffie van versgemalen koffiebonen
Met de OptiFresh BEAN koffieautomaat zet u met 1 druk op de knop een heerlijk kopje verse filterkoffie. De koffie wordt voor elk kopje vers gemalen. De OptiFresh koffieautomaat BEAN 2 biedt u ook verschillende koffievariëteiten. Ook een thermoskan is zo gezet!

Sterkteregeling
Met de koffieautomaat OptiFresh BEAN 2 heeft u op elk moment van de dag lekkere koffie van versgemalen koffiebonen. De koffieautomaat is uitgerust met 2 canisters, waarvan 1 voor koffiebonen en 1 voor een instant-ingrediënt. Om aan persoonlijke smaakwensen tegemoet te komen heeft de koffieautomaat een sterkteregeling. De koffieautomaat heeft een aparte uitloop voor heet water voor thee.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
Geïntegreerde onderhoudsprogramma's en duidelijke toetssymbolen maken de koffieautomaat gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Het zetsysteem maakt gebruik van een permanent filter. Hierdoor heeft u geen filterrol nodig die u steeds moet aanvullen. Ook de afvalbak raakt minder snel vol. Een moderne oplossing voor vers gezette filterkoffie!

Voor wie?
Door zijn strakke lijnen en de toepassing van roestvrij staal past deze koffieautomaat in elke omgeving. In de horeca, kantoren, winkels, showrooms of vergaderzalen. De OptiFresh functioneert op iedere locatie waar verse koffie van versgemalen koffiebonen een vereiste is. De uitgebalanceerde kwaliteit-/ prijsverhouding van de OptiFresh BEAN maakt de koffieautomaat bijzonder interessant voor organisaties die hoge eisen stellen aan smaak, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, maar die ook op de kosten letten.

In het kort
© 2009 Café Extrême Design and creation: Q-Studio
Powered by: Trendo