TV-commercial Café Extrême

Optivend 4

Puur genieten
Het koffiemoment, een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Met de OptiVend 4 staat er met één druk op de knop binnen 7 seconden een heerlijke warme drank klaar om van te genieten.

Extra veel variatie
Dankzij de vier canisters voor instant ingrediënten biedt deze koffieautomaat u extra veel keuzevariaties. Een sterke espresso, een cappuccino met volle schuimlaag, chocolademelk of Wiener melange. Nagenoeg elke drank kunt u snel en gemakkelijk bereiden. Ook heet water voor thee is natuurlijk direct beschikbaar.

Fraai design en lage onderhoudskosten
De OptiVend is uitgevoerd in strak, geborsteld RVS. De koffieautomaat is voorzien van een design-deur met een mooi grafisch vormgegeven display. OptiVend koffieautomaten vragen weinig onderhoud. Het reinigen is bovendien uiterst gemakkelijk.

Voor wie?
De uitgebalanceerde kwaliteit/prijsverhouding van de OptiVend maakt de koffieautomaat bijzonder interessant voor organisaties die hoge eisen stellen aan smaak, keuzevariatie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, maar die ook op de kosten letten.

In het kort
© 2009 Café Extrême Design and creation: Q-Studio
Powered by: Trendo